Ενημέρωση Covid - 19

Αγαπητοί επισκέπτες,

Η πανδημία COVID-19 άλλαξε όλο τον κόσμο δημιουργώντας νέες συνθήκες για τη ζωή μας.

Τα όνειρα όμως για τα ταξίδια και τις καλοκαιρινές διακοπές παραμένουν εδώ, δίνοντας μας την ελπίδα και τη δύναμη να συνεχίσουμε τις ζωές μας επαναφέροντας κάποια κανονικότητα.

Οι θερμότερες σκέψεις μας είναι με όλους τους ανθρώπους που έχασαν τους αγαπημένους τους ή έχουν επηρεαστεί, με τον ένα η τον άλλο τρόπο από αυτήν την απροσδόκητη πανδημία. Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε το μεγαλύτερο θαυμασμό και την εκτίμησή μας στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που αγωνίζονται ακούραστα ενάντια στον ιό.

Το “Evdokia Suites”, ως οικογενειακή επιχείρηση, εστίαζε πάντα στον καθένα ξεχωριστά, σε όλους τους καλεσμένους που μας επέλεγαν για τις διακοπές τους.

Η φροντίδα των επισκεπτών μας με τη διάσημη ελληνική φιλοξενία ήταν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της κουλτούρας μας.

Μετά την πανδημία coronavirus (COVID-19), η ανησυχία μας σχετικά με την ασφάλεια και την ευημερία των επισκεπτών αλλά και του προσωπικού μας γίνεται πλέον η πρώτη μας προτεραιότητα. Προκειμένου να σας παρέχουμε την ασφαλέστερη διαμονή, παρακολουθούμε στενά και εφαρμόζουμε όλα τα σχετικά πρότυπα, πρωτόκολλα και οδηγίες για το COVID-19 που εκδίδονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), την Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας.

Αλλαγές στην πολιτική ακύρωσης.
Λόγω της πανδημίας COVID -19 και σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης, εμείς στο Evdokia Suites αναβάλαμε την έναρξη μας για το 2020 , ανοίγοντας στις 15 Ιουνίου.

Η πολιτική ακύρωσης για το 2020 διαμορφώνεται ως εξής :

 • Στις 13 Απριλίου 2020, η ελληνική κυβέρνηση παρενέβη στον τομέα του τουρισμού προκειμένου να μετριάσει τις αρνητικές επιπτώσεις του COVID-19.
  Ο νέος νόμος προβλέπει ότι όλες οι προκαταβολές των κρατήσεων που ακυρώθηκαν από τις 25.02.2020 έως τις 30.09.2020 λόγω του COVID-19, δεν επιστρέφονται, αλλά θα εκδίδεται ένα κουπόνι ισχύος 18 μηνών.
 • Εντός αυτής της περιόδου 18 μηνών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κουπόνι κάνοντας κράτηση για υπηρεσίες διαμονής.
 • Για ειδικές περιπτώσεις μπορούμε να παρατείνομε την ισχύ του κουπονιού και για τη σεζόν 2022.
 • Όλες οι εν μέρει επιστρέψιμες ή μη επιστρέψιμες κρατήσεις για τη σεζόν 2020 μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς ποινή για μελλοντικά ταξίδια καθ ‘όλη τη σεζόν 2020 ή 2021.

Μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας
Τα ακόλουθα μέτρα, που θα εφαρμοσθούν στα Evdokia Suites, βασίζονται στα πρωτόκολλα και τις οδηγίες που περιγράφονται παραπάνω, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των επισκεπτών και του προσωπικού μας :

 1. Εντατικός καθαρισμός και απολύμανση σε όλα τα διαμερίσματα.
 2. Απολυμαντικά μηχανήματα για όλους τους επισκέπτες σε κοινόχρηστους χώρους.
 3. Υψηλά πρότυπα ασφάλειας των τροφίμων.
 4. Προδιαγραφές κοινωνικής απόστασης σε χώρους αναψυχής.
 5. Απλές και γρήγορες διαδικασίες check-in / check-out.
 6. Ιατρός καταλύματος διαθέσιμος 24/7 για να παροχή ειδικής φροντίδας στους επισκέπτες μας.
 7. Συνεχής εκπαίδευση για το προσωπικό μας.

“Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στις εγκαταστάσεις μας αυτό το καλοκαίρι.”
“Μέχρι τότε μείνετε ασφαλείς και υγιείς ”

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για την κράτηση σας καλέσετε μας
+306937052444

https://evdokiasuites.gr/wp-content/uploads/2021/06/banner.jpg
BOOKING.COM

Copyright © Evdokia Apartments.