Μοναδική Τοποθεσία

Η περιοχή των Κάτω Γουβών είναι ήσυχη και κατοικημένη
Σε μικρή απόσταση 150 μέτρων από την αμμώδη παραλία θα βρείτε εστιατόρια,
ταβέρνες, μπαρ, καταστήματα, super markets και δραστηριότητες θαλασσίων σπορ για εσάς και την οικογένειά σας.

Κάτω Γούβες – Κρήτη

Η περιοχή Κάτω Γούβες είναι ένα ηλιόλουστο Μεσογειακό θέρετρο που βρίσκεται στα βόρια παράλια της Κρήτης, το μεγαλύτερο από τα Ελληνικά νησιά που βρίσκεται νότια.

Αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες λόγω της κοντινής απόστασης με το κύριο αεροδρόμιο στο Ηράκλειο, κάτι που καθιστά τις μεταφορές πολύ σύντομες. Επιπλέον έχει την ατμόσφαιρα μίας μικρής πολιτείας, διαθέτει πανέμορφες παραλίες σε πολύ κοντινή απόσταση, Κρητική ομορφιά και φιλοξενία. Οι Γούβες και οι κοντινές εγκαταστάσεις παρέχουν πολύ καλή ποιότητα διακοπών μακριά από τη βοή των πόλεων, στην ηρεμία των χωριών, κάτι που ταιριάζει στις ανάγκες των επισκεπτών.

Μπαρ, ταβέρνες, δημοτικές εγκαταστάσεις και πληθώρα καταστημάτων κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον για όλη τη διαμονή, ενώ εύκολη μεταφορά με λεωφορεία στις πόλεις του νησιού όπως Ηράκλειο, Μάλια, Χερσόνησος καθιστούν τις Γούβες μία εξαιρετική βάση για εκείνους που επιθυμούν να μείνουν αλλά να εξερευνήσουν και να ζήσουν την περιπέτεια πέρα από την περιοχή.

Κεντρικά βρισκόμενη, η περιοχή των Γουβών είναι ιδανική επιλογή για να εξερευνήσετε το νησί και ο δρόμος δυτικά θα σας οδηγήσει στο Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά, ενώ ανατολικά θα βρείτε τη Χερσόνησο, τα Μάλια και τον Άγιο Νικόλαο. Μικρότερα δρομάκια θα σας οδηγήσουν στην ενδοχώρα, στα νότια παράλια του νησιού.

15 λεπτά μακριά από τις Γούβες, θα βρείτε την πρωτεύουσα του νησιού, το Ηράκλειο, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το αρχαιολογικό Μουσείο, καθώς και το Μινωικό Παλάτι της Κνωσού, ιδανικές επιλογές αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της Κρήτης.

Μόλις 10 λεπτά απόσταση, στον παραλιακό δρόμο, μπορείτε να επισκεφθείτε τον Θαλασσόκοσμο (CretAquarium) όπου θα συναντήσετε εκατοντάδες από διαφορετικά είδη οργανισμών που θα σας μαγέψουν, ενώ θα αποκαλύψουν την ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων, συνηθειών και αναγκών του δικού τους υδάτινου κόσμου. Το Γκολφ Κρήτης (Crete Golf Club) – μόλις 7χλμ από τα Διαμερίσματα Ευδοκία – διαθέτει το πρώτο γήπεδο 18-οπών στο νησί και η θέση του είναι τέτοια που θα σας μείνει αξέχαστο.

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καταστημάτων για ψώνια στην πόλη του Ηρακλείου. Οι Γούβες συνδέονται με το Ηράκλειο, την πρωτεύουσα πόλη με συχνή υπεραστική συγκοινωνία λεωφορείων κάθε 30 λεπτά. Η Χερσόνησος είναι επίσης πολύ κοντά (απέχει μόλις 10 λεπτά με το λεωφορείο).

4 λόγοι για να κάνετε Κράτηση στα Διαμερίσματα Ευδοκία

Κοντά στο CretAquarium

Με μόνο 10 λεπτά περπάτημα στον παραλιακό δρόμο, μπορείτε να επισκεφθείτε το CretAquarium & το πάρκο δεινοσαύρων (Dinosauria Park) .

Κοντά στην πόλη του Ηρακλείου

Το Ηράκλειο είναι το μεγαλύτερο αστικό και οικονομικό κέντρο της Κρήτης και η πρωτεύουσα του νησιού.

Κοντά στο γήπεδο 18-οπών Crete Golf Club

Πολύ κοντά στη Χερσόνησο βρίσκεται το γήπεδο 18-οπών Crete Golf Club, ένα από τα πιο εντυπωσιακά γήπεδα στη Μεσόγειο.

Κοντά σε κοσμοπολίτικα θέρετρα

Οι περιοχές της Χερσονήσου, Μαλίων, Αγίου Νικολάου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για την κράτηση σας καλέσετε μας
+306937052444

https://evdokiasuites.gr/wp-content/uploads/2021/06/banner.jpg
BOOKING.COM

Copyright © Evdokia Apartments.